Gebruiksklare PP, HDPE, PS EN PVC.

Polypropyleen (PP), high-density polyethyleen (HDPE), polystyreen (PS) of polyvinylchloride (PVC). RAFF Plastics blinkt uit in constante kwaliteit en flexibiliteit voor heel wat sectoren en toepassingen.

GRONDSTOFFEN MET JOUW SPECIFICATIES
De productie van gerecycleerde kunststof is altijd maatwerk. Met expertise, onderzoek en innovatie ontwikkelen we voor jou de juiste samenstelling. Precies op maat van je doel en verwachtingen. Met een gegarandeerde constante kwaliteit, vandaag en in de toekomst.

PRIME, OFFGRADE OF GERECYCLEERD
Geniet van een totale service en een volledig aanbod. Ook voor prime en offgrade materialen. Naast gerecycleerde kunststof bieden we granulaten van eerste en tweede keus aan. Zo heb je één betrouwbaar aanspreekpunt en de mogelijkheid om op elk moment te schakelen tussen verschillende kwaliteiten.

OP MAAT GELEVERD
De verpakking? Die kies je zelf. Afhankelijk van de hoeveelheid, de logistieke mogelijkheden en je eigen productieproces leveren we kunststoffen in een aangepaste verpakking: bigbag, octabin of silo.

GRANULAAT VOLGENS KLEUR
Uniek in het aanbod van RAFF Plastics zijn de granulaten in aangepaste kleuren. Een specifieke grijstint of een opvallende kleur: dankzij onze ervaren verwerkingsprocessen en flexibele productie ontwikkelen we zowel standaardkleuren als kleuren op maat.